CONTACT

Zoveel keuze uit

  • video's

  • foto's

  • grafisch ontwerp

Showreel 2020
Een kijkje in ons videowerk

Videografie

Bewegende beelden zorgen voor een levendige herinnering. Wil jij na je trouwen nooit weer de dansmoves van je oom Sjors vergeten? Wil je dè kus die jullie huwelijk bezegelde steeds maar weer opnieuw af kunnen spelen? En dan niet in de kwaliteit van de smartphone, waarbij de hoek van waaruit het gefilmd is niet altijd even flatterend werkt en het aantal pixels op het beeld te tellen is? Daar kunnen wij voor zorgen. Met liefde leggen wij de liefde vast. Zodat het straks van je beeldscherm af zal spatten!
Ook voor evenementen (personeelsfeestjes, festivals, optredens, seminars, open dagen etc.) videoclips en alles dat een mooie video verdient zijn wij te boeken.
videografie
oprichting van zo
2020
Tevreden klanten
11

Fotografie

Fotocamera’s beschikken over de magische eigenschap om de tijd stil te zetten. Ze schrijven een verhaal met het licht dat op dat moment aanwezig was. Er zijn verschillende momenten in het leven die je even op pauze zou willen zetten. Voor later, voor jezelf, voor het nageslacht, voor in de krant, voor in een boek, voor aan de muur, voor altijd. Samen kunnen wij die momenten uit de kosmische soep van tijd en ruimte lepelen en op het diepe bord van jouw wensen gieten. Trouwerijen, evenementen, portretten, de eerste keer zwemmen met je hond, bij alles wat jij de moeite waard vindt om vast te leggen, kunnen wij er in goed overleg iets moois van maken.
fotografie
Portfolio
Een kijkje in ons fotowerk
Portfolio
Een kijkje in ons grafisch werk

Grafisch vormgeving

Wat heeft een persoonlijkere aanpak nodig dan het grafische weergeven van een relatie? De liefde voor je toekomstige man of vrouw verdient een prachtige trouwkaart. De liefde voor je baby dient op een mooie manier gedeeld en gevierd te worden met de hele wereld. En alles van jezelf dat je in je eigen bedrijf stopt, is het waard om gespiegeld te worden in het design van jouw eigen logo en/of huisstijl. Daar waar je bereid bent om alles van jezelf in te stoppen, dat verdient iets moois en unieks. Iets dat mensen aanspreekt omdat het laat zien wie de personen erachter daadwerkelijk zijn. Wij leren de mensen achter de opdracht graag kennen om met een juiste lay-out te kunnen komen voor de trouwkaart, het geboortekaartje of de huisstijl en het logo.
grafisch
Groningen
+31 06 42439690
Geen vaste openingstijden
Heeft u nog vragen die nog niet beantwoord zijn? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via whatsapp, social media of simpel weg op de rode contact knop te klikken.
CONTACT
envelopephonemap-markerclockcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram