CONTACT

Zo dit zijn wij

Oom en neef. 
Zwarteveen en Ouwejan.

ZO. Een scheutje jeugdigheid en een paar theelepels 30+. Een gouden creatieve combinatie. Qua persoonlijkheid lijken wij sterk op elkaar en dat werpt zijn vruchten af in onze samenwerking. Onze ideeën vloeien vaak in elkaar over of vullen elkaar aan. Samen hebben wij besloten om alles anders te doen. Een beslissing die steeds maar meer positieve bekrachtiging krijgt.
videografie
85%
Fotografie
80%
Grafisch ontwerp
85%
Dansen
27%
Fotograaf

Wouter Zwarteveen

Videograaf

Aaron Ouwejan

Creatievelingen

Zo creativeminds

Wouter Zwarteveen

Zo. En nu alles anders. Voor mij betekent dat heel veel. Alles anders. Alles eindelijk in de juiste richting; iedere dag creëren, nieuwe dingen leren en mijzelf uitdagen op vele verschillende creatieve vlakken.

Door mijn interesse in de mens was ik psychologie gaan studeren. Het voelde echter vaak alsof ik een creatieve bom in mijzelf had, maar niet de tijd en ruimte bezat om deze te laten ontploffen. Wat ik nodig had, was een vastomlijnd doel en een gestructureerde lijn richting dat doel.
 
De interesse in de fotografie werd er door mijn vader met de paplepel ingegoten. Na het erven van zijn camera’s werd mijn eerste doel eindelijk helder. Sindsdien ben ik iedere dag bezig mijzelf te ontwikkelen op dit vlak. Mijn tweede doel vond ik in de ontwerpsfeer.

Als kind was ik in mijn vrije tijd vaak bezig met het maken van werkstukken. Ook voor school besteedde ik vaak veel aandacht aan de lay-out van elk gevraagd verslag. Ik vind het heerlijk om in de ‘flow’ van het creëren terecht te komen en de tijd en de wereld te vergeten.

Aaron Ouwejan

Als kleine jongen had ik nooit de droom om politie agent of piloot te worden. Nee dit was voor mij duidelijk, ik werd uitvinder of archeoloog. Nou als je een blik op onze website hebt geworpen dan zul je snel merken dat die droom vervaagd is. Naarmate ik wat ouder was begon ik meer interesse in grafisch en audiovisuele vormgeving te krijgen.

Ik zat in de derde klas op de havo. Met net te weinig punten om over te gaan. Gelukkig had ik mijn oom (Wouter) die mijn wiskunde cijfer van een 3.5 naar een 5 heeft weten te helpen. Het hielp niet veel mee, omdat ik op Nederlands een 4 stond en dan wil ik de rest nog niet eens benoemen. Blijven zitten dat zat er dik in. Die gedachte bleef maar door mijn hoofd dwalen, maar daar had ik helemaal geen behoefte aan om nog een extra jaar op de havo te zitten. Wonder boven wonder kreeg ik de kans om in plaats van te blijven zitten naar het mbo te gaan. Drie succesvolle jaren later was ik geslaagd als media vormgever.

Mijn droom om te gaan filmen en bewerken begon allemaal met het lenen van mijn vader zijn iPhone om filmpjes te schieten. Mijn eerste camera stelde niet heel veel voor, maar was al een hele verbetering op de enkele functies van een iPhone. Vanaf dat moment liep het uit de hand en wou ik alleen nog maar andere en nieuwere camera’s kopen.
 • De mannen van Zocreativeminds hebben ons met verschillende aspecten geholpen. Zo hebben ze voor ons grafisch werk gedaan en een promotievideo gemaakt. Met een creatief oog en een andere kunstzinnige blik is het eindresultaat net even wat specialer. Erg fijn om met deze mannen samen te werken!

  Wouter smeenge

  Rayon Media
 • Wouter heeft de voorpagina-illustratie bij mijn scriptie over orgaandonatie gemaakt. Superfijn hoe hij met de beelden die ik in mijn hoofd had iets kon maken wat mooi paste.

  Wouter smeenge

  Rayon Media
 • 'ZO creative minds' is in staat om net even iets meer te geven dan je verwacht. De creatieve samenwerking tussen oom en neef zorgt voor mooie, onderscheidende producten. Ze denken heel actief met je mee, luisteren goed naar je wensen en weten vervolgens deze wensen om te zetten in een product en/of beeld dat bij jou past. Zo hebben ze mijn boodschap weten te verbeelden in o.a. een volledige huisstijl, foto's voor op mijn site en een toffe film over mijn coachingspraktijk. Wat ik zo tof vind aan deze mannen is dat ze zich onderscheiden door alle verschillende stijlen en technieken die ze beheersen.

  Maartje Zwarteveen

  Maartjezwarteveen

Geschiedenis ZO

Tijdlijn

Wij zijn trots op waar wij nu al staan. Al ver gekomen, maar nog een hele weg te gaan.

Ontstaan idee

09 September 2019
To sorry world an at do spoil along. Incommode he depending do frankness remainder to. Edward day almost active him friend thirty piqued.

Website online

1 Mei 2020
Fat son how smiling mrs natural expense anxious friends. Boy scale enjoy ask abode fanny being son. As material in learning subjects so improved feelings.

Visitekaartjes bedrukt

6 March 2016
Luckily friends do ashamed to do suppose. Tried meant mr smile so. Exquisite behaviour as to middleton perfectly.

Ingeschreven KvK

6 Maart 2020
Luckily friends do ashamed to do suppose. Tried meant mr smile so.

Eerste opdracht

23 June 2016
Wonder bed elinor family secure met. It want gave west into high no in. Depend repair met before man admire see and. An he observe be it covered delight hastily message. Margaret no ladyship endeavor ye to settling.
Groningen
+31 06 42439690
Geen vaste openingstijden
Heeft u nog vragen die nog niet beantwoord zijn? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via whatsapp, social media of simpel weg op de rode contact knop te klikken.
CONTACT
apartmentenvelopeprintercartphonemap-markermapdinnerclockcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram